DrOetker-logo
DrOetker-tukee-SOS-lapsikyla-logo
DrOetker-logo
DrOetker-tukee-SOS-lapsikyla-logo

RAKENNETAAN SUOMEN SUURIN PIPARIKYLÄ

Jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen kotiin. Tule mukaan jouluisiin talkoisiin tämän tavoitteen puolesta! Lahjoitamme jokaisesta #piparikoti-kuvasta 1 euron SOS-Lapsikylälle. Lisäksi arvomme joka viikko kaikkien osallistujien kesken Dr. Oetker -leivontatuotepaketteja (arvo noin 20 euroa).

Piparikoti-icon

Rakenna piparikoti ja/tai iloinen asukki

Piparikoti-icon

Jaa kuva Instagramissa tai Facebookissa tunnisteella #piparikoti tai lataa kuva Leivo ja juhli -sivustolle

Piparikoti-icon

Lahjoitamme SOS-Lapsikylälle 1 euron jokaista jaettua kuvaa kohden

Piparikoti-icon

Haasta mukaan ystäväsi ja perheesi! Jaa linkki ja lahjoitamme 1 euron lisää

LAHJOITUKSIA EUROINA

0

Osallistu ja haasta mukaan myös ystäväsi!

EI JULKISTA INSTATILIÄ? OSALLISTU TÄSTÄ

Emme saa kerättyä talteen yksityisten Instagram-tilien kautta julkaistuja postauksia. Voit osallistua piparitalkoisiin jakamalla kuvasi alla olevan linkin kautta Leivo ja juhli -sivustolla.

KUTSU YSTÄVÄT MUKAAN – LAHJOITAMME ENEMMÄN!

Kun kutsut #piparikoti-talkoisiin myös ystäväsi, lahjoitamme lisäeuron jokaisesta kutsulinkistä.

ESITTELYSSÄ KAMPANJAKUVAAJA, SOS-LAPSIKYLÄN KASVATTI ANTHONY UBAUD

#Piparikoti-kampanjan valokuvissa hehkuvat joulun taika ja piparikotien lämpö. Kuvien takana on valokuvaaja Anthony Ubaud, jolle SOS-Lapsikylä tarjosi turvallisen lapsuuden ja nuoruuden. Katso video kuvaustunnelmista!

#PIPARIKOTI HIGHLIGHTS

REKISTERÖIDY LEIVO JA JUHLI-SIVUSTOLLE

Nimi, jolla kirjaudut Leivojajuhli -sivustolle. Nimi voi olla sama kuin käyttäjänimi.
Syötä sähköpostiosoitteesi
Syötä haluamasi salasana
Syötä salasanasi uudelleen
Valitse nimi, joka näkyy yhteisön muille käyttäjille
Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakollisia.

Dr. Oetkerin #Piparikoti -kilpailun säännöt

 

  1. Kilpailu

#Piparikoti on Dr. Oetker Suomi Oy:n järjestämä kilpailu, joka toteutetaan ajalla 4.11.2019-8.1.2020.

Dr. Oetker Suomi sitoutuu maksamaan SOS Lapsikylälle yhden (1) euron jokaisesta itse tehdystä piparitalosta tai piparitalon asukista, josta on julkaistu julkinen kuva kampanja-aikana sosiaalisessa mediassa tunnisteella #piparikoti. Jokainen piparitalo voi osallistua haasteeseen vain kerran, mutta kisaan voi osallistua useamman kerran. Piparitalon pitää olla itse tehty tai vähintään itse koristeltu. Dr. Oetker Suomi sitoutuu maksamaan yhden (1) euron jokaisesta piparikoti.fi -sivustolla luodusta henkilökohtaisesta linkistä, jonka avulla voi kutsua ystäviä mukaan kampanjaan.

Dr. Oetker Suomi arpoo tuotepalkintoja kaikkien haasteeseen osallistujien kesken viikoittain kilpailuaikana. Yksittäisen palkinnon arvo on 20 euroa. Palkintoja arvotaan yksi kappale viikossa viikoilla 45-1 eli yhteensä 9 kappaletta. Dr. Oetker Suomi on voittajiin yhteydessä henkilökohtaisesti. Voittajien kilpailukuvat, nimet ja/tai sosiaalisen median tunnukset julkaistaan Dr. Oetkerin Leivo ja Koristele -Instagram-tilillä, leivojajuhli.com –sivustolla, Facebookissa sekä mahdollisesti myös muissa medioissa.

Piparikylän rakentumista voi seurata osoitteessa piparikoti.fi ja Instagramissa @leivojakoristele.

 

  1. Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa kilpailun järjestämisaikana Suomessa asuva, 18 vuotta täyttänyt yksityishenkilö. Kilpailun järjestäjällä, järjestäjän yhteistyökumppaneilla tai näiden tahojen työntekijöillä ei ole oikeutta osallistua kilpailuun.

Kilpailuun voi osallistua ainoastaan kilpailuaikana, jonka jälkeen arvonta sulkeutuu. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvista virheistä osallistumisessa.

 

  1. Voittajat ja palkinnot

Järjestäjän edustaja arpoo teemakilpailuiden arvontojen voittajat viikoittain kilpailuajan 4.11.2019-8.1.2020 aikana. Voittajien nimet julkaistaan leivojajuhli.com -sivulla sekä Dr. Oetker Leivo ja koristele -Instagram-tilillä voitto-postauksessa heti voittajan selvittyä. Kilpailun palkinnot ovat Dr. Oetker -tuotepaketteja (arvo 20 €). Palkintojen sisällöt saattavat vaihdella.

Dr. Oetker on yhteydessä voittajiin ja kysyy heiltä yhteystietoja postitusta varten Instagramin Direct-viestillä, Facebookin Messenger-viestillä tai sähköpostitse. Järjestäjä vastaa palkintojen postituskuluista ja arpajaisveroista. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet ja/tai sosiaalisen median tunnuksen missä tahansa mediassa.

 

  1. Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Sääntöjen vastaiset osallistumiset hylätään. Jos järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai tulokseen vaikuttamisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden perua tai muuttaa kilpailua, mikäli kilpailussa syntyy vilppiä, teknisiä ongelmia tai muuta haittaa, joka ei johdu järjestäjästä.

 

  1. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai jonkin palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

 

  1. Henkilötietojen käyttäminen

Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään vain kilpailuun liittyviin yhteydenottoihin. Osallistuessaan kilpailuun osallistuja hyväksyy, että järjestäjä voi lähettää kilpailuaikana osallistujalle informaatiota kilpailuun liittyen sosiaalisen median kautta. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista, eikä yhteystietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

 

Kilpailun järjestäjä

Dr. Oetker Suomi Oy
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

Puh. 09 681 88 30
oetker@oetker.fi

 

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

 

Rekisterinpitäjä

Dr. Oetker Suomi Oy
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

Puh: 09 681 88 30

oetker@oetker.fi

 

Rekisterin nimi

Dr. Oetker Suomi Oy:n kilpailu- ja arvontarekisteri

Voimmeko auttaa sinua? Ota meihin yhteyttä https://www.leivojajuhli.com/contact/

luodaan yhdessä leipureille toinen koti